Nicolle Boerma geeft les aan Internationale Bruidsboekettencursus in Aalsmeer

Morgen ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens lesgeven op het oude nest.

 

Oude tijden

After All heeft vakantie, onlineBloemschikken.nl staat in de stijgers, dus heb ik mooi even tijd voor wat anders. Oude tijden herleven, want als je me een beetje kent dan weet je dat ik ben grootgebracht in en om het Boerma Instituut in Aalsmeer, de bloemschikschool van mijn ouders.

 

Cursisten uit diverse landen

In ieder geval heb ik vreselijk zin om een les in bloemschikken te geven aan cursisten uit diverse landen, dat is altijd weer bijzonder en erg leuk om te doen. Het zijn vaak de meest dankbare cursisten die je je kunt wensen als docente. De motivatie en energie spat er meestal vanaf! Er staat een les ‘Cascade Bruidsboeket op draad’ op het programma van deze Internationale Bruidsboekettencursus.

 

Engels

Omdat mijn zus Jacqueline in Brazilië zit, werd mij gevraagd om deze les te komen verzorgen, en ja, wat doe je dan? Juist, je laat je uitdagen om weer eens in het Engels les te geven. Het is weer een tijdje geleden, dus een beetje zenuwachtig ben ik wel. Maar goed, dat zal wel overgaan als ‘de bel is gegaan’.

 

~ Nicolle Boerma ~