Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op www.afterall.nl is met de grootste zorg samengesteld. After All kan echter niet de juistheid en/of volledigheid van de getoonde informatie garanderen en is niet verantwoordelijk voor eventuele tekortkomingen, onvolkomenheden en/of onjuistheden.

After All, noch haar medewerkers of de auteurs van bovengenoemde website zijn aansprakelijk te stellen voor schade als gevolg van eventuele tekortkomingen, onvolkomenheden en/of onjuistheden in de informatie op bovengenoemde website.

After All, noch haar medewerkers of de auteurs van bovengenoemde website zijn verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, als gevolg van uw beslissingen, genomen op basis van op deze website getoonde informatie.

Alle links op bovengenoemde website zijn informatief en bedoeld als service naar de bezoekers van bovengenoemde website.

After All, noch haar medewerkers of de auteurs van bovengenoemde website zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website of voor het gebruik dat er al dan niet van kan worden gemaakt.

After All, noch haar medewerkers of de auteurs van deze website zijn verantwoordelijk voor het privacybeleid van de 'gelinkte' sites.

Suggesties voor verbetering van deze website vernemen wij gaarne. Neem daarvoor contact met ons op.

Lees ook de copyright informatie en het privacy statement.