Elke maand weer een Inspirerende avond!

Inspirerend Bloemschikken voor gevorderden is een avondcursus voor mensen die een Vakopleiding en/of Vervolg Vakopleiding of gelijkwaardig hebben gevolgd. Mensen die een behoorlijk ‘bloemschikniveau’ hebben bereikt; we hebben het niet voor niets een cursus voor gevorderden genoemd.

 

Elke tweede donderdag

De cursus wordt één avond per maand gegeven, te weten elke tweede donderdag van de maand. Het wordt een cursus die enerzijds technisch, en anderzijds inspirerend ‘anders’ zal zijn. Het is de bedoeling dat de cursisten en de docente elkaar inspireren om zich verder te ontwikkelen. Op het technische én creatieve vlak. Het zal dus niet alleen de docente zijn die met ideeën voor onderwerpen komt, maar dit gebeurt in samenspraak met de cursisten die vaak vol zitten met leuke ideeën. Zij weten echter niet altijd hoe die ideeën technisch vorm te geven en dan is het handig om een docente met ervaring en verstand van zaken te hebben.

 

Materialen; soms ook zelf iets meebrengen

Wij zorgen ook tijdens deze cursus weer voor de benodigde materialen, maar uit oogpunt van het stimuleren van de eigen creativiteit en uit kostenbesparende overwegingen zullen wij ook aan de cursisten vragen om af en toe zelf wat materialen, bijvoorbeeld een vaas of schaal, mee te brengen.

 

~ Joop Overhand ~