Draadstandaard: kopen of toch zelf maken?

Een draadstandaard is erg handig voor iedereen die met bloemen werkt. Altijd snel de juiste draad kunnen pakken wanneer je aan het werk bent bespaart je veel tijd. Zonder draadstandaard is de ergernis groot wanneer je steeds een verkeerde draad pakt, omdat je spulletjes niet goed zijn georganiseerd.

 

Bekend beeld

Voor velen is dit een bekend beeld. Bij After All Vakopleidingen Bloemschikken en onlineBloemschikken.nl hebben we een draadstandaard ontwikkeld die mooi is (voor zover een draadstandaard mooi kan zijn) en die bij normaal gebruik een leven lang meegaat!

Omdat het maken van draadstandaards geen massaproductie is, blijft het laten maken van zo’n ding een kostbaar proces. De materialen zijn best wel prijzig en het is stiekem toch nog wel wat werk. Je hebt er wel wat gereedschap voor nodig, dat niet iedereen thuis in z’n schuurtje heeft liggen. Maar met een beetje handigheid lukt het prima.

We hebben een uitgebreide handleiding geschreven, welke staat op onlineBloemschikken.nl. Lees deze op je gemak door en bekijk de kostprijs die wij voor je op een rijtje hebben gezet. We wensen je veel succes en plezier van jouw standaard!

 

~ Joop Overhand ~