Introductiemiddag Bloemschikken

Proefles en uitleg After All en onlineBloemschikken

IM2401

Startdatum
Einddatum
za: 17 aug 2024
za: 17 aug 2024

Prijs: € 29,50

Leslocatie

Gemeenschapscentrum 'de Schakel'
St. Barbaraweg 1
6024 AR Budel-Dorplein
Nederland

Introductie

12.30 - 13.00: Inloop

Je wordt op deze middag ontvangen tijdens de vrije inloop van 12.30 - 13.00 uur. Op deze manier kunnen alle bezoekers lekker genieten van hun eerste kopje koffie en zit iedereen mooi op tijd klaar voor het openingswoord.
 

13.00 - 13.30: Kennismaken met After All en onlineBloemschikken.nl

Nicolle Boerma en Joop Overhand stellen zichzelf, After All en onlinBloemschikken.nl kort aan je voor. Wie zijn wij en wat denken wij voor jou te kunnen betekenen? Daar kom je deze middag achter.
 

13.30 - 14.30: Praktijkles deel 1

Tijd om zelf aan de slag te gaan. Nicolle geeft les en jij doet lekker mee. Deze middag gaan we je een prachtige Vaas Cascade leren maken. Een mooie stijl, met een fris uiterlijk. Tijdens deze les leer je de technieken om dit arrangement voortaan zelf te kunnen maken. De stijl van dit arrangement zorgt ervoor dat je het voor meer gelegenheden kunt maken dan 'alleen een tafelarrangement'.
 

14.30 - 15.00: koffie/thee/fris tijdens uitleg klassikale en online opleidingen

Terwijl jij geniet van een kopje koffie, thee of een glaasje fris (met wat lekkers), gaan we je meer vertellen over de mogelijkheden die After All jou te bieden heeft. Welke klassikale opleidingen en cursussen hebben we voor je in petto? Wat is onlineBloemschikken.nl nou eigenlijk? En hoe werkt het? Dit alles met als doel om uit te vinden welke cursus(sen) en/of opleidingen het beste bij jou passen. Een combinatie van klassikaal en online is daarbij een bewezen meerwaarde.
 

15.00 - 16.00: Praktijkles deel 2

We gaan weer verder met de Vaas Cascade. Je komt er tijdens de les langzaam maar zeker achter of de manier van lesgeven bij After All jou bevalt en of je er nog enthousiaster van wordt dan je al was. Inschrijven voor een Vakopleiding Bloemschikken kan in meerdere opzichten een grote stap zijn, dus willen we er graag voor zorgen dat je goed onderbouwd voor jezelf beslist of het is wat je graag wilt.

Zoals ook deze middag het geval is, zijn de klassikale opleidingen en cursussen van After All altijd all-inclusive. In gewoon Nederlands heet dat 'volledig verzorgd'. Dat betekent dat je niets meer hoeft te kopen of aan te schaffen om de lessen te kunnen volgen. Dus geen verrassingen achteraf. En dat maakt een opleiding van After All onderaan de streep een stuk betaalbaarder dan bij andere scholen. Wij rekenen het graag aan je voor.

Natuurlijk is en blijft het door jou gemaakte Cascade arrangement van jou en dus mag je dat lekker meenemen naar huis! Wellicht is het verstandig om voor het transport van dit mooie bloemstuk (met een geschatte winkelwaarde van € 59,50) zelf een klein kratje of stevige doos mee te brengen.
 

16.00 - 17.00: Afsluiting, vragen, inschrijven en tijd voor een drankje

In een informele setting bij de bar kun je alle vragen stellen die bij jou zijn opgekomen met betrekking tot onze opleidingen en cursussen. Stel je vragen aan ons en/of aan onze cursisten. Wij beantwoorden ze natuurlijk graag en met veel enthousiasme.

Gezellig napraten met oud- en huidige cursisten van After All, maar natuurlijk ook tijd om in te schrijven. En voor de inschrijvers ter plaatse hebben wij een leuke verrassing klaarstaan!

Aanvullende informatie

Niet meedoen aan de les? Toch van harte welkom!

Ben je niet in de gelegenheid om met de les mee te doen, of vind je dat misschien toch iets te spannend? Geen paniek, je bent net zo van harte welkom als de overige bezoekers! Kijk en luister gerust mee naar alle informatie die deze middag langskomt en bewonder de enthousiastelingen die wél met de les meedoen!

Daarbij vragen we twee dingen van jou:

  1. Wees tijdens de les alsjeblieft een beetje stil.
  2. De consumpties zijn voor eigen rekening.
     

Doelgroep

Heel veel mensen worden blij van bloemen. Voor de mensen die er zelfs zo blij van worden dat ze graag willen gaan werken met bloemen, komt dan langzamerhand de vraag: wat zal ik gaan doen? En waar kan ik meer leren over het werken met bloemen? Een workshop? Een cursus misschien? Of toch maar het echte werk van een Vakopleiding Bloemschikken? Iedereen die zichzelf dit soort vragen al meerdere keren heeft gesteld, behoort tot de doelgroep van deze informatieve Introductiemiddag van After All.
 

Doel

After All stelt zich tijdens deze Introductiemiddag ten doel om jou nog enthousiaster te maken over het werken met bloemen, zodat je er serieus over nadenkt om je te laten scholen op het gebied van bloemschikken, of Bloemsierkunst, zo je wilt. Tijdens deze middag ervaar je hoe er bij After All wordt lesgegeven en of dit bij jou past.
 

Vooropleiding

Voor deze introductiemiddag is natuurlijk geen vooropleiding vereist.
 

Inschrijven en betalen

Inschrijven voor deze introductieles kan tot en met woensdag 14 augustus 2024.
Betalingen eenvoudig via een betaallink op de factuur, vooraf.

Wat krijg je allemaal?

Altijd all-in

De opleidingen van After All zijn stuk voor stuk 'All-in'. In gewoon Nederlands heet dat volledig verzorgd. Dat betekent dat je niets meer hoeft te kopen of aan te schaffen om de lessen te kunnen volgen. Dus geen verrassingen achteraf.
 

Inbegrepen bij de prijs van deze middag

  • Twee consumpties: koffie, thee, of frisdrank en iets lekkers...
  • Alle benodigde bloem- en bladmaterialen, bijmaterialen en ondergrond/vaas.

Niet inbegrepen

  • Mes en schaar. Deze kunnen bij After All worden aangeschaft of geleend.

Prijs: € 29,50

Leslocatie

Gemeenschapscentrum 'de Schakel'
St. Barbaraweg 1
6024 AR Budel-Dorplein
Nederland