Zaterdag 15 januari 2022: Open Dag

Wilt u meer weten van de opleidingen en cursussen van After All?

 

En wilt u kans maken op een prachtig arrangement?

Kom dan naar de Open Dag op zaterdag 15 januari 2022 van 13.00-16.00 uur.
Dus voordat de eerstvolgende Vakopleiding van 23 februari 2022 van start gaat, kunt u kennis maken met After All, haar opleidingen en een aantal van onze cursisten.

 

Wie?

  • After All Vakopleidingen Bloemschikken

Wat?

  • Open Dag

Waar?

  • Gemeenschapscentrum 'de Schakel', St. Barbaraweg 1, 6024 AR Budel-Dorplein

Wanneer?

  • Zondag 5 september 2021 van 13.00-16.00 uur
  • Zaterdag 15 januari 2022 van 13.00-16.00 uur

Wat kost het?

  • De toegang is GRATIS!
  • Parkeren is GRATIS!

 

Komt u ook kennismaken met After All?

Dan wilt u toch ook weten wat voor vlees u in de kuip heeft? Dan wilt u weten of de school bij u past, en andersom. U wilt zich er van overtuigen dat u op de juiste plek zit en dat u op een ontspannen manier heel veel kunt leren. Dus oriënteert u zich op de markt van Bloemschikscholen, zodat u er zeker van bent dat u de goede keuze maakt.

 

Goede informatie is goud waard

Om u als toekomstige cursist(e) goed te kunnen informeren over de cursussen en opleidingen, organiseert After All tweemaal per jaar een Open Dag. Tijdens zo'n dag verzorgen we kleinschalige demonstraties bloemsierkunst en kunt u alles vragen over de opleidingen en cursussen.

 

Bewust kleinschalig

We kiezen bewust voor kleinschalige demonstraties, zodat u als bezoeker een goed en zeer gedetailleerd beeld krijgt hoe de arrangementen worden gemaakt en hoe ze in elkaar steken. Tijdens de demonstraties worden enkele bloemschiktechnieken getoond, die worden gebruikt en die u leert tijdens de opleidingen van After All. Zo krijgt u een goed beeld van wat we u gaan leren maken en hoe belangrijk de technische details zijn.

Op deze manier voorkomen we dat er bij u een gevoel ontstaat van 'dat kan ik niet' of 'dat leer ik nooit'. Sterker nog, u zult al snel beseffen dat ook u het vak kunt leren wanneer we samen ons best doen!

 

Al uw vragen worden beantwoord

Samen met een aantal (oud-) cursisten zullen er bloemschikdemonstraties worden verzorgd. Daarnaast beantwoorden we al uw vragen over de opleidingen en cursussen van After All en onlineBloemschikken.nl. Op de Open Dag ligt o.a. het startpakket voor cursisten van de Vakopleiding ter inzage, zodat u precies kunt zien wat er allemaal is inbegrepen bij deze opleiding.

 

Techniek en vormgeving: het begin van alle bloemenarrangementen

Bij After All maken we duidelijk dat een basis van techniek en vormgeving het begin is van alle bloemenarrangementen, waardoor je je creativiteit gemakkelijker kunt uiten. Ook laten we duidelijk zien dat we onze cursisten niet alleen mooi, maar ook goed verkoopbaar bloemwerk leren maken, wat voor een (toekomstig) bloemistwinkelier erg belangrijk is. Soms doen we dat wel op de 'moeilijkste' manier, zoals het bruidswerk op draad..."

 

Veel uitleg

Zoals u ziet wordt er tijdens onze Open Dagen veel meer uitleg gegeven dan bij een gemiddelde demonstratie. We blijven tenslotte een school...

 

Aanmelden

Indien u van plan bent een bezoek te brengen aan een Open Dag van After All, dan zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u zich hiervoor eventjes aanmeldt.

Hieraan kleeft vanzelfsprekend geen enkele verplichting en het is natuurlijk GRATIS. Wij krijgen zo een betere indruk van de te verwachten drukte en daar kunnen wij op onze beurt dan weer rekening mee houden.

Onder degenen die zich hebben aangemeld verloten wij op de Open Dag een prachtig arrangement!